Om Takcentrum

 

 

Med två yrkesbutiker belägna i anslutning till våra kundcenter på Västbergavägen 43 och Stockholmsvägen 35 i Stockholm erbjuder vi våra kunder Sveriges bredaste sortiment av takverktyg, tätskikt och tillbehör till proffsen på tak och tätskikt.

Efterfrågan på våra specialprodukter för takproffs ökar snabbt och stadigt. Från våra fysiska proffsbutiker tar vi nu steget att kunna erbjuda våra specialprodukter rikstäckande via vår e-handelsplattform. Via Takcentrumbutiken.se förlänger vi vår räckvidd och når ut till yrkesproffs inom tak och tätskikt verksamma över hela landet.

Att vi har det där speciella som behövs på taken; specialverktyget, takmassan, röksimulatorn, primern, takbrunnen, stosen, asfaltskokaren, PIR-isoleringen, tätskiktet, testbollen för läckage och allt annat för vår unika bransch. Detta hittar ni hos oss så att ni snabbt är igång och minimerar stillestånd på taken.

Våra yrkesbutiker för takproffs är bekväma, lättillgängliga och välbesökta, strategiskt belägna alldeles intill E4:an i Västberga industriområde och Bredden handelsplats i norr.

Våra butiker är träffpunkter där sortiment, kompetens och tillgänglighet möts på ett sätt som uppskattas av alla. Hit kommer våra kunder dagligen för att hämta ut material, få teknisk hjälp, diskutera val av material och appliceringsmetod, hyra svetsmaskiner, köpa verktyg eller bara ta en paus mellan två jobb.

Vi har ett sortiment som attraherar Takentreprenörer, Plåtslagare såväl som Byggentreprenörer – jaa, alla som uppskattar kvalité på taken. Vårt unika sortiment är inriktat på just yttertak och tätskikt, inget annat.

Vårt läge och vår tillgänglighet gör oss till Sveriges närmaste leverantör av tätskikt, PIR-isolering och taktillbehör – med andra ord allt som krävs för att skapa täta och säkra tak.

 

 

Takcentrum jobbar endast med kvalitetsprodukter som är handplockade och noga utvalda. Vårt sortiment är brett och vi kan därför föreslå det optimala valet av tätskikt för just ditt projekt. På tillbehörssidan har vi det mesta för ett komplett tak. Våra produkter gör taken täta, trygga och säkra.

Address

Takcentrum Sverige AB
Västbergavägen 43
Box 42218
126 17 Hägersten
Stockholm

 

 

Address

Takcentrum Sverige AB
Stockholmsvägen 35
Breddens Industriområde
194 61 Upplands Väsby
Stockholm

 

Kontakt

Mail: kundcenter@takcentrum.se
Telefon: 08 - 89 01 09

Takcentrumbutiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag