Platt tak - Plana tak

Platt tak eller plana tak är en takkonstruktion som kommer mer och mer i Sverige. Många menar att platta tak är en riskkonstruktion, men rätt utförd med material är den lika bra som vilket tak som helst.
Takcentrum är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva takmaterial för att skapa täta och säkra yttertak på plana tak. Kompletta och vattentäta helhetslösningar där högkvalitativa produkter backas med kompetens, förtroende, personlig service och fullständiga garantier är några av de byggstenar vilka vårt framgångskoncept bygger på.
Vi har takmaterial för alla kvalificerade yttertak. Tätskikt för låglutande tak; gummiduk och takpapp. Och därtill ett mycket brett sortiment takdetaljer och taktillbehör.
Att vara leverantör av tak och tätskikt till marknadens bästa entreprenörer och takläggare ställer höga krav på oss och den service vi erbjuder våra kunder. Att ha uppnått, bibehållit och försvarat vår höga marknadsposition bland de bästa i branschen i över 25 år är något vi är väldigt stolta över. Vi erbjuder den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram från synnerligen välrenommerade producenter runt om i Europa för plana tak och tätskikt.
Mineral Helasta P4, Resitrix MB, Resitrix SK W, Helastoplan serien är exempel på tätskikt för planat tak.

Takcentrumbutiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag