Hem » Takverktyg » Taktryckrullar » Silikonrullar » TC Silikonrulle med Mässingroller Röd 45 mm

TC Silikonrulle med Mässingroller Röd 45 mm

Webbpris:
840:-

Webbpriset kan ej kombineras med andra rabatter.

Det här är ett kombiverktyg som består av en silikontryckrulle samt en mässingrulle som används vid svetsning av detaljer och hörn vid tätskiktarbete med Resitrix, EPDM takduk och PVC takduk. Tryckrullen är gjord av silikon, ett material som är slitstark, slät samt tål höga temperaturer, upp till 260 grader. Silikonrulle eller silikontryckrulle används vid svetsning av skarvar och detaljer när man arbetar med EPDM gummiduk, typ Resitrix. Skarvarna förseglas enkelt vid svetsning när man använder sig av en silikontryckrulle. Verktyget är effektivt och säkrar ett ergonomiskt arbetssätt. Two-way bearing design, ger stabilitet och driftflexibilitet, vilket effektivt förbättrar svetshastigheten och konstruktionskvaliteten. Handtaget är tillverkat av högkvalitativt massivt trä, robust, tålig, ergonomisk och användarvänlig design, känns bekvämt. Lämplig för varmluftsvetsning av tätskikt typ Resitrix, EPDM- duk samt PVC-duk.

Beskrivning

TC Silikonrulle med Mässingroller Röd 45 mm

Det här är ett kombiverktyg som består av en silikontryckrulle samt en mässingrulle som används vid svetsning av detaljer och hörn vid tätskiktarbete med Resitrix, EPDM takduk och PVC takduk.

Tryckrullen är gjord av silikon, ett material som är slitstark, slät samt tål höga temperaturer, upp till 260 grader. Silikonrulle eller silikontryckrulle används vid svetsning av skarvar och detaljer när man arbetar med EPDM gummiduk, typ Resitrix. Skarvarna förseglas enkelt vid svetsning när man använder sig av en silikontryckrulle. Verktyget är effektivt och säkrar ett ergonomiskt arbetssätt.

Two-way bearing design, ger stabilitet och driftflexibilitet, vilket effektivt förbättrar svetshastigheten och konstruktionskvaliteten. Handtaget är tillverkat av högkvalitativt massivt trä, robust, tålig, ergonomisk och användarvänlig design, känns bekvämt.

 • Hjulets material: Silikon
 • Hjulets bredd: 45 mm
 • Mässingrulle: 6 mm
 • Tillverkare: Takcentrum

Lämplig för varmluftsvetsning av tätskikt typ Resitrix, EPDM- duk samt PVC-duk.

Specifikationer

Artnr: 200835
Lagerstatus: I lager

Recensioner

Lämna ett omdöme
reDB4B
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om
Andra produkter från samma kategori
 • Tryckrullen är gjord av silikon, ett material som är slitstark, slät samt tål...
  938:-
 • Vår tryckrulle är tillverkad av silikon, ett material känt för sin hållbarhet...
  713:-
 • Tryckrullen är gjord av mässing. TC mässingrulle används vid svetsning av det...
  310:-
 • FREUND
  Freund Tryckrulle är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt silikon, kän...
  938:-
 • Takcentrumbutiken VAT Popup Image
  Välkommen till butiken
  Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
  Privat Företag