Hem » Underlagspapp & Tillbehör » TC underlagspapp YAP 2200 Sand 10 x 1 m

TC underlagspapp YAP 2200 Sand 10 x 1 m

Webbpris:
450:-

Webbpriset kan ej kombineras med andra rabatter.

YAP 2200 är en högkvalitativ underlagspapp för användning under tegel, plåt och shingelplattor. Den erbjuder dubbla självhäftande längsgående skarvar för enkel installation och kan även användas som undre lager i flerlagstäckningar. Med UV-beständighet upp till 12 månader och en kraftig klisterkant på 10 cm, ger den trygghet och täta skarvar. Stommen av slitstark polyester, täckt med elastomerisk asfalt och fin sand, gör den vattenavvisande och rötaresistent. Rekommenderad för taklutningar ned till 10º.

Beskrivning

TC underlagspapp YAP 2200 Sand 10 x 1 m

YAP 2200 representerar en högkvalitativ underlagspapp som är noggrant utvecklad för att användas under tegel, plåt och shingelplattor. Dess flexibilitet gör att den även kan användas som undre lager i flerlagstäckningar när den appliceras helklistrad i varmasfalt.

Produkten är utrustad med en kraftfull klisterkant på 10 cm, vilket garanterar säkra och täta skarvar. Klisterkanten är skyddad av en avdragbar film och kan vid varmt väder smidigt sammanfoga våderna utan användning av kall- eller varmklister. Vid kyligare väder rekommenderas att värma överläggen försiktigt för att aktivera klisterytorna.

YAP 2200 har en stark stomme av slitstark polyester med hög brottöjning och draghållfasthet. Stommen är impregnerad och belagd på båda sidor med elastomerisk asfalt. Över- och undersidan är täckta med fin sand för ökad hållbarhet.

Produkten är vattenavvisande och motståndskraftig mot röta. Den kan spikas eller häftas med exempelvis en häftpistol och visar hög motståndskraft mot mekaniskt slitage. Vid installation bör läktning utföras, och YAP 2200 bör täckas med önskad ytbeläggning så snart som möjligt.

YAP 2200 rekommenderas att inte vara exponerad i mer än två månader. Med en vikt på 2200 g/m² och rullstorlek på 10 x 1 m innehåller YAP 2200 generösa mängder bitumen, vilket underlättar tätningen kring spikhuvuden.

Produkten klarar taklutningar ned till 10º och är en pålitlig lösning för olika takbeläggningsscenarier.

Specifikationer

Artnr: 200418
Lagerstatus: I lager

Recensioner

Lämna ett omdöme
wkDa
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om
Andra produkter från samma kategori
 • Takcentrum YEP 2500 är en högkvalitativ underlagspapp av SBS-modifierat bitum...
  600:-
 • Elastogum Special PL inbyggda tätskiktsmattor är avsedda för krävande membran...
  från 539:-
 • Superfelt 1100 är den moderna underlagstäckningen som är avsedd för användnin...
  1.155:-
 • I en isolerad tak- och väggkonstruktion är diffusionstät byggplast av avgöran...
  1.485:-
 • Takcentrumbutiken VAT Popup Image
  Välkommen till butiken
  Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
  Privat Företag