Blogg

2021-06-01 07:30
Hosein

Tänkte informera om en världsnyhet! Idag började vi leveranserna av vår Inneslutare. Fördelarna är många och jag tar med några av de här: Kan monteras på alla typer av brännare, enkelt och effektivt. Väger endast ca. 250 g. Ger valfrihet och flexibilitet genom att man inte är låst till en typ eller märke. Gamla favoriter omvandlas till en innesluten brännare genom montering av inneslutaren. Säkrar ergonomin i arbetet genom att man arbetar med den brännare som passar individens vikt, längd etc. Effektiv värmeöverföring tack vare unik design och form. Mindre gasolåtgång tack vare användning av minsta möjliga brännarhuvud i Inneslutaren.

Inneslutaren — omvandlar enkelt takläggarens favoritbrännare till en ergonomisk och säker innesluten brännare. Tänk att livet kan vara så mycket enklare! Smart, innovativt, befriande! Det är vår patenterade lösning för inkapslad låga för takarbete med gasolbrännare!

 

Inneslutaren foto

0 kommentar(er)
2021-03-31 08:00
Sasha
Controlit är ett elektriskt ledande kontrollmaterial som är avsett att installeras direkt under tätskiktsmembranet på plana tak, takterasser, balkonger och andra ytor. Det är ett starkt, brandsäkert och miljömässigt hållbart material (Basta certifierat), som gör det möjligt att inspektera och genomföra kontroll av tätskikt med en torr kontrollmetod, baserad på elektrisk detektering av hål och mekaniska skador i tätskiktsmembranet.
0 kommentar(er)
2021-03-31 08:00
Sasha
Är detta shingel eller är det vår nya Mineral Design?
0 kommentar(er)
Takcentrumbutiken VAT Popup Image
Välkommen till butiken
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat Företag